info@hitecbv.nl +31 (0)852 737 438

Met ruim 35 jaar ervaring en een 15 jarig bestaan bedenken, ontwikkelen en produceren wij RVS-oplossingen op maat. Wij bundelen specifieke expertise en vaardigheden en stellen in ons werk hoge kwaliteit, service, hygiëne en veiligheid centraal.

HiTec streeft naar een constructieve samenwerking met haar klanten en partners voor het ontwikkelen en realiseren van projecten voor de voedingsmiddelen industrie. Langdurige samenwerkingsverbanden staan daarbij centraal.

HiTec wil een vooraanstaande speler zijn en blijven in die markten waarin zij actief is. Het hygiënisch denken, betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit zijn daarbij de pijlers waar de organisatie op draait.

Jarenlange ervaring

In de markten waarin wij actief zijn beschikt HiTec over jarenlange ervaring, waardoor de juiste kennis en technologie in huis zijn om uw klantwensen te innovatieve maatwerkoplossingen die passen bij uw organisatie.

  Core Business in RVS

  Onze core business zijn de procesmachines voor de maaltijd componenten, mengen, vormen, transport, coaten, braden, garen, koelen, vriezen. Wij leveren onze klanten integrale maatwerkoplossingen met een focus op productcost efficiency, innovatie en hygiënisch design. Bij HiTec kunt u rekenen op een uitstekende service- en dienstverlening. HiTec is gevestigd in Zwolle en heeft Nederland als thuismarkt en is daarbuiten wereldwijd actief.

  Verder dan standaarden

  Specialisten van HiTec hebben het vermogen over grenzen van het vakgebied heen te kijken. Bijkomend voordeel voor u als klant is dat u hierdoor oplossingen aangeboden krijgt die verder gaan dan de gebruikelijk standaarden. Juist met die aanpak heeft Hitec bewezen succesvol te zijn. Wij pakken projecten op van A tot Z.

  U kunt bij ons terecht voor:

  • Ontwerp-Design 3D
  • Ontwikkeling-Engineering
  • Productie-Realisatie
  • Software
  • Onderhoud-Beheer